Pogoji poslovanja

Kontaktiraj nas

Splošni pogoji


Dobrodošli v POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN (https://porocanje-zpgopek.si)! Ti pogoji (»pogoji«) urejajo vašo uporabo naše spletne aplikacije in storitev. Z dostopom ali uporabo naše aplikacije se strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji. Prosimo, da jih natančno preberete.

Z dostopom in uporabo POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN uporabnik izrecno sprejema, da je uporaba na lastno odgovornost. V primeru tehničnih napak ali izpada delovanja, upravljalec portala ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice, ki bi lahko iz tega izhajale. To vključuje, vendar ni omejeno na, izgubo podatkov, napačno interpretacijo informacij ali nedostopnost storitev. Pri kakršnih koli tehničnih napakah nas kontaktirajte na email. Za vsebinska vprašanja se obrnite na Spirit.


Uporabniški vnos podatkov

1.1. POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN omogoča uporabnikom vnos in shranjevanje podatkov prek aplikacije. Sami ste odgovorni za točnost, zakonitost in ustreznost podatkov, ki jih vnesete v aplikacijo.

1.2. Ne preverjamo pravilnosti vnosa podatkov s strani uporabnikov in ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne napake, opustitve ali netočnosti podatkov. Odgovornost za zagotavljanje točnosti podatkov nosite izključno vi.

1.3. Razumete, da se lahko podatki, ki jih vnesete v aplikacijo, delijo s podjetjem A prek integracije API-ja. Ne moremo jamčiti za dejanja ali uporabo podatkov s strani podjetja A in nismo odgovorni za kakršne koli težave, ki bi lahko nastale zaradi njihove uporabe podatkov.


Integracija API-ja s organizacijo SPIRIT Slovenija, javna agencija

2.1. Z uporabo POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN se strinjate, da nam dovolite, da vaše podatke delimo s organizacijo SPIRIT Slovenija, javna agencija prek integracije API-ja. Ta integracija je namenjena olajšanju določenih storitev ali funkcij, ki jih ponuja organizacija SPIRIT Slovenija, javna agencija.

2.2. Integracija API-ja s organizacijo SPIRIT Slovenija, javna agencija je na voljo na podlagi "kot je". Ne dajemo nobenih jamstev ali zastopanj glede razpoložljivosti, delovanja ali zanesljivosti API-ja ali katere koli storitve, ki jo nudi organizacija SPIRIT Slovenija, javna agencija.

2.3. Potrjujete, da ima organizacija SPIRIT Slovenija, javna agencija svoje pogoje in pravila ter politiko zasebnosti, ki urejajo uporabo vaših podatkov. Svetujemo vam, da si ogledate te pogoje in politike, da boste razumeli, kako organizacija SPIRIT Slovenija, javna agencija ravna z vašimi podatki.


Politika brez vračil

3.1. Vsa plačila za uporabo POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN so nepovratna. Ko je plačilo opravljeno, vračilo ne bo zagotovljeno iz kakršnega koli razloga, vključno z neuporabljenimi storitvami, nezadovoljstvom z aplikacijo ali ukinitvijo računa, vendar ne omejeno nanje.


Intelektualna lastnina

4.1. POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN in vsa njena vsebina, vključno z besedilom, grafiko, logotipi, slikami in programsko opremo, vendar ne omejeno nanje, so intelektualna lastnina TEXINN d.o.o. in so zaščitene z veljavnimi avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami in drugo intelektualno lastnino zakoni.

4.2. Vsi podatki in informacije, ki jih vnesete v POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN, ostanejo vaša edina in izključna last. Pridržujete vse pravice, lastništvo in interese do podatkov, ki jih posredujete preko aplikacije.

4.3. Brez našega predhodnega pisnega soglasja ne smete reproducirati, distribuirati, spreminjati, prikazovati, izvajati, objavljati, licencirati, ustvarjati izpeljanih del ali prodajati katere koli vsebine iz POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN.


Prenehanje storitev

5.1. TEXINN d.o.o. si pridržuje pravico, da kadar koli prekine ali prekine vaš dostop do POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN in njenih storitev, z razlogom ali brez njega ter z obvestilom ali brez njega.

5.2. Po prekinitvi takoj prenehajo vse pravice in licence, ki so vam podeljene v skladu s temi pogoji, in morate prenehati uporabljati aplikacijo in njene storitve.


Omejitev odgovornosti

6.1. V največjem obsegu, ki ga dovoljuje zakon, TEXINN d.o.o., njegovi direktorji, zaposleni, podružnice in partnerji niso odgovorni za nobeno posredno, naključno, posebno, posledično ali kaznovalno škodo, vključno z izgubo dobička, vendar ne omejeno nanjo, podatki, dobro ime ali druge nematerialne izgube, ki izhajajo iz vaše uporabe POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN.


Odškodnina

7.1. Strinjate se, da boste TEXINN d.o.o., njegove direktorje, zaposlene, pridružene družbe in partnerje odškodninili in odškodovali od kakršnih koli zahtevkov, odgovornosti, škode, izgub in stroškov, vključno z razumnimi odvetniškimi stroški, ki izhajajo iz ali v povezavi z vašim uporaba POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN ali kakršna koli kršitev teh pogojev.


Spremembe določil in pogojev

8.1. TEXINN d.o.o. si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni ali posodobi te pogoje brez predhodnega obvestila. Najnovejša različica pogojev bo objavljena na našem spletnem mestu in vaša nadaljnja uporaba POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN po takšnih spremembah pomeni, da sprejemate spremenjene pogoje.


Pravo

9.1. Te pogoje in vašo uporabo POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN urejajo in razlagajo v skladu z zakoni Republike Slovenija, ne glede na navzkrižje zakonskih načel.


Kontaktiraj nas

10.1. Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede teh pogojev ali POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN, se obrnite na nas na api@porocanje-zpgopek.si.


Z uporabo POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjali s temi določili in pogoji. Hvala, ker uporabljate našo spletno aplikacijo!

Pravno obvestilo: Z dostopom in uporabo spletnega portala uporabnik izrecno sprejema, da je uporaba na lastno odgovornost. V primeru tehničnih napak ali izpada delovanja, upravljalec portala ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice, ki bi lahko iz tega izhajale. To vključuje, vendar ni omejeno na, izgubo podatkov, napačno interpretacijo informacij ali nedostopnost storitev. Pri kakršnih koli tehničnih napakah nas kontaktirajte na email. Za vsebinska vprašanja se obrnite na Spirit.

Splošni pogoji | Politika zasebnosti

Izdelava API portala by porocanje-zpgopek.si | api@porocanje-zpgopek.si