Pogoji poslovanja

Kontaktiraj nas

Politika zasebnosti


Ta pravilnik o zasebnosti ureja način, na katerega POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN (https://porocanje-zpgopek.si) zbira, uporablja, vzdržuje in razkriva podatke, zbrane od uporabnikov (v nadaljevanju "vi" ali "uporabniki") POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN. Ta pravilnik o zasebnosti velja za aplikacijo ter vse izdelke in storitve, ki se navezujejo na aplikacijo POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN, ki jih ponuja TEXINN d.o.o.


Podatki, ki jih zbiramo

1.1. Osebni identifikacijski podatki: od uporabnikov lahko zbiramo osebne identifikacijske podatke na različne načine, med drugim tudi, ko se registrirate na POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN, izpolnite obrazec ali komunicirate z aplikacijo v povezavi z drugimi dejavnostmi, storitvami, funkcij ali virov, ki jih damo na voljo v naši aplikaciji. Osebni identifikacijski podatki, ki jih lahko zbiramo, vključujejo, vendar niso omejeni na, vaše ime, e-poštni naslov in vse druge podatke, ki jih posredujete prostovoljno.

1.2. Neosebni identifikacijski podatki: zbiramo lahko neosebne identifikacijske podatke o uporabnikih, kadar koli komunicirajo z POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN. Te informacije lahko vključujejo ime brskalnika, vrsto računalnika ali naprave in tehnične informacije o načinih povezovanja uporabnikov z našo aplikacijo, kot so operacijski sistem in uporabljeni ponudniki internetnih storitev, ter druge podobne informacije.

1.3. Naslov IP uporabnika: Vaš naslov IP lahko pridobimo, ko dostopate do POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN ali jo uporabljate. Naši strežniki samodejno beležijo vaš naslov IP in se lahko uporablja za namene sistemske administracije in za analizo združenih informacij.


Kako uporabljamo zbrane informacije

2.1. Podatke, ki jih zbiramo od vas, lahko uporabimo za naslednje namene:

  • Za prilagoditev vaše izkušnje: lahko uporabimo podatke v agregatu, da razumemo, kako naši uporabniki kot skupina uporabljajo storitve in vire, ki so na voljo na POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN.
  • Za izboljšanje naše aplikacije: Nenehno si prizadevamo izboljšati našo aplikacijo na podlagi povratnih informacij in informacij, ki jih prejmemo od vas.
  • Za pošiljanje občasnih e-poštnih sporočil: Če se odločite za prijavo na naš poštni seznam oz. če ste uporabnik aplikacije, boste morda prejeli e-poštna sporočila, ki lahko vključujejo novice podjetja, posodobitve, povezane informacije o izdelkih ali storitvah itd. Če se želite kadar koli odjaviti od prejemanja prihodnjih e-poštnih sporočil, na dnu vsakega e-poštnega sporočila vključujemo podrobna navodila za odjavo ali pa nam kadarkoli pošljete email s pripisom “odjava”.


Kako varujemo vaše podatke

3.1. Sprejemamo ustrezne postopke zbiranja, shranjevanja in obdelave podatkov ter varnostne ukrepe za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, spreminjanjem, razkritjem ali uničenjem vaših osebnih podatkov, uporabniškega imena, gesla, informacij o transakcijah in podatkov, shranjenih na POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN.


Deljenje vaših osebnih podatkov

4.1. Osebnih identifikacijskih podatkov uporabnikov ne prodajamo, trgujemo ali dajemo v najem drugim. Splošne združene demografske podatke, ki niso povezani z osebnimi identifikacijskimi podatki o obiskovalcih in uporabnikih, lahko delimo z našimi poslovnimi partnerji, zaupanja vrednimi podružnicami in oglaševalci za zgoraj navedene namene.


Spletna mesta tretjih oseb

5.1. Uporabniki lahko najdejo oglase ali drugo vsebino na POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN, ki povezujejo na spletna mesta in storitve naših partnerjev, dobaviteljev, oglaševalcev in drugih tretjih oseb. Ne nadzorujemo vsebine ali povezav, ki se pojavljajo na teh spletnih mestih tretjih oseb, in nismo odgovorni za prakse, ki jih uporabljajo spletna mesta, povezana z ali iz POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN.

5.2. Brskanje in interakcija na katerem koli drugem spletnem mestu, vključno s spletnimi mesti, ki imajo povezavo do naše aplikacije, je predmet pogojev in pravilnikov tega spletnega mesta. Uporabnike spodbujamo, da pred posredovanjem kakršnih koli osebnih podatkov pregledajo pravilnike o zasebnosti teh spletnih mest.


Skladnost s pravnimi obveznostmi

6.1. Vaše osebne podatke lahko razkrijemo, če to zahteva zakon ali kot odgovor na veljavne zahteve javnih organov (npr. sodišča ali državne agencije).


Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

7.1. TEXINN d.o.o. lahko kadar koli posodobi ta pravilnik o zasebnosti. Ko to storimo, bomo posodobili datum na dnu te strani. Uporabnike spodbujamo, da pogosto preverjajo to stran za morebitne spremembe, da bodo obveščeni o tem, kako pomagamo varovati osebne podatke, ki jih zbiramo. Potrjujete in se strinjate, da ste odgovorni, da občasno pregledate ta pravilnik o zasebnosti in se seznanite z njegovimi spremembami.


Vaše sprejemanje teh pogojev

8.1. Z uporabo POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN potrjujete, da se strinjate s tem pravilnikom o zasebnosti. Če se ne strinjate s tem pravilnikom o zasebnosti, prosimo, ne uporabljajte naše aplikacije. Vaša nadaljnja uporaba aplikacije po objavi sprememb tega pravilnika o zasebnosti se bo štela za vaše strinjanje s temi spremembami.


Kontaktirajte nas

9.1. Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, praksah POROČANJE ZPGOPEK by TEXINN ali vašem poslovanju z našo aplikacijo, se obrnite na nas na api@porocanje-zpgopek.si.


Ta pravilnik o zasebnosti je bil nazadnje posodobljen dne 04.12.2023.

Pravno obvestilo: Z dostopom in uporabo spletnega portala uporabnik izrecno sprejema, da je uporaba na lastno odgovornost. V primeru tehničnih napak ali izpada delovanja, upravljalec portala ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice, ki bi lahko iz tega izhajale. To vključuje, vendar ni omejeno na, izgubo podatkov, napačno interpretacijo informacij ali nedostopnost storitev. Pri kakršnih koli tehničnih napakah nas kontaktirajte na email. Za vsebinska vprašanja se obrnite na Spirit.

Splošni pogoji | Politika zasebnosti

Izdelava API portala by porocanje-zpgopek.si | api@porocanje-zpgopek.si